adviseur paardenvoer gezond eten

Nieuw: iedere maand gaan wij een vraag van onze klanten delen in de Nieuwsbrief en hier op de site. 

`Heeft mijn paard wel genoeg aan Metazoa SuperFit Broxxx, kan hij dan echt zijn werk wel aan. Het is zo’n klein beetje wat je mag geven.´

Dit is een veel gestelde vraag. Een paard moet zijn energie uit ruwvoer halen, niet uit brokken. Als een klant belt vraag ik eerst hoeveel ruwvoer het paard krijgt, vaak weet men dit niet. Wel weet men het gewicht van het paard. Op de site www.metazoa.nl staat de rantsoentabel, je vindt hier ook het aantal kilo’s ruwvoer dat een paard nodig heeft. Een paard van 600 kilo heeft zo’n 15 kilo hooi nodig. Vaak krijgt een paard veel minder. Dit is te controleren door het een keer te wegen.

Dat paarden ruim voldoende energie halen uit een rantsoen van onbeperkt ruwvoer + Metazoa laat Melanie de Jong zien. Op facebook plaatste ze onlangs het volgende berichtje:

`Update vanuit Team Palomino Power. Stunner staat nu sinds ongeveer 6 weken op een granen-loos dieet en krijgt alleen producten van Metazoa. Ze krijgt de SuperFit- broxxx, luzerne Hp 23 en de Snaxx. Ik merk dat ze echt fit en vrolijk is. Ze is rustiger in haar gedrag. Maar ze heeft niet minder energie in haar werk. Tijdens de endurance trainingen is ze oplettend, werkwillig en energiek. Ook eet ze veel rustiger, ze neemt nu gewoon rustig haar tijd om alles op te eten ipv alles naar binnen te proppen. Ook zie ik dat haar mest veel meer structuur heeft. Daarnaast is ze ook iets afgevallen en ziet ze slank en afgetraind uit. Ik ben erg tevreden en kijk er erg naar uit om eindelijk weer endurancewedstrijden te gaan rijden! Melanie de Jong.´

Zijn er naar aanleiding van dit bericht vragen? Bel of mail ons dan, telefoonnummer is 085-0787979 het email adres is Advies@Metazoa.nl