Nieuw! Esparcette

Metazoa heeft een nieuw product, Esparcette! Het wordt gehakseld verkocht in balen van 15kg.

Esparcette bevat van nature looizuur. Ook wel gecondenseerde tanninen genoemd.
Esparcette is een vlinderbloemige die door middel van wortelknolletjesbacteriën stikstof (N²) uit de lucht bindt zodat het beschikbaar komt als voedingsstof voor de plant. Vlinderbloemigen hebben daardoor meestal een hoger eiwitgehalte. Dit zijn biologisch hoogwaardige eiwitten voor paarden. Eiwitten zijn nodig om spieren op te bouwen. Zonder goede eiwitten is een goede spieropbouw onmogelijk.
Esparcette van Metazoa is gemaaid, gehakseld en vervolgens in schone lucht gedroogd hierna is het ingepakt in 15kg balen. Hierdoor is het een heel zuiver product met zo min mogelijk bewerking en zonder enige toevoeging.

esparcette
Dit product hoeft niet nat gemaakt te worden maar het mag wel. Als je het nat maakt komt er een heerlijke geur vrij. Paarden zijn dol op Esparcette. De prijs komt op €22,95 te liggen voor een baal van 15kg. Het product is wellicht nog niet bij alle winkels op voorraad, maar vraag er gerust om dan kunnen ze het voor je bestellen.

esparcette metazoa paarden