Wat vinden anderen van Metazoa

In het begin moest ze er wel aan wennen

Ik ben in mei 2013 gestart met metazoa superfitbrox voor mijn IJslander. Reden: te dik ,dus angst voor hoefbevangenheid en veel te heet in d’r hoofd. Iedere dag krijgt ze een ca. 200gr plus voldoende ruwvoer in de vorm van hooi, kuil, gras. ( afgestemd op de periode vh jaar)
In het begin moest ze er wel aan wennen, maar nu eet ze de brokjes met smaak.
Ze is veel rustiger, soepeler, slanker zonder spierverlies en koeler in haar gedrag geworden. Omdat we regelmatig lange ritten maken en ik haar dan na zo,n rit wat extra wil geven, gaf ik haar een schep krachtvoer. Maar sinds een paar weken schrikt ze vaker en wil dan uitbreken. Mogelijk komt dit door incidenteel toedienen van krachtvoer waar veel suikers inzitten. Ik ben geadviseerd om haar nu Metazoa hp23 bij te gaan voeren om haar vitamine, mineralen en eiwit beter in balans te houden. Ik ben reuze benieuwd, maar gezien mijn goede ervaring met de brox heb ik er alle vertrouwen in.
Janet

Scheelt mij een hoop geld per jaar aan medicijnen.

Voer nu 1,5 jaar aan shet en pony. Zelfs de shet komt relatief snel door de verharing heen. Pony heeft cushing en krijgt alleen metazoa en goed kwalitatief grof hooi, afgebouwd met pracend medicijn wat volgens de DA niet mogelijk was, en de hoefbevangenheid is niet meer terug gekomen. Ik ben ervan overtuigd dat Metazoa daar zeer positief aan bijgedragen heb. En belangrijk, pony’s vinden het super lekker! En scheelt mij een hoop geld per jaar aan medicijnen wat ik nu niet meer geef. Win win situatie!

Divoza klant

Sterkere hoeven

Mijn paard heeft helemaal geen hoefproblemen meer sinds ik Metazoa voer. Mijn paard heeft witte hoeven en daar zaten vaak scheuren in of er brokkelde stukken af. Ik had nooit gedacht dat dit van het voer zou kunnen komen. Maar sinds ik Metazoa voer brokkelen zijn hoeven nauwelijks meer.

saskia

Wat is jouw ervaring met Metazoa?

Verplicht veld

(wordt zichtbaar op de site )
Optioneel
Heel leuk als je een foto toevoegt. Bijvoorbeeld van vóór en na.

Door op 'Voeg toe' te drukken ga je ermee akkoord dat Metazoa jouw ervaring publiceert.