Wat vinden anderen van Metazoa

100 kilo afgevallen

Ik geef mijn 13-jarige kanjer al sinds 2012 Metazoa. Mijn ijslander was ongeveer 100 kilo te zwaar. Samen met mijn toenmalige staleigenaresse heeft hij in een klein jaar die 100 kilo weggewerkt. Tot op de dag van vandaag krijgt hij 200 gram SFB, met een handje stofvrije luzerne van Metazoa, een schepje ijslands zeewier en 5x per dag een ton hooi. Oh ja, bij zijn hapje krijgt hij ook wat zonnebloemolie . Ik ben blij dat ik in aanraking ben gekomen met dit voer. Paardlief is wat vrolijker en voorwaartser. Hij vindt het lekker! Voor ons blijft het zo! Topspul!!
Een tevreden klant

In het begin moest ze er wel aan wennen

Ik ben in mei 2013 gestart met metazoa superfitbrox voor mijn IJslander. Reden: te dik ,dus angst voor hoefbevangenheid en veel te heet in d’r hoofd. Iedere dag krijgt ze een ca. 200gr plus voldoende ruwvoer in de vorm van hooi, kuil, gras. ( afgestemd op de periode vh jaar)
In het begin moest ze er wel aan wennen, maar nu eet ze de brokjes met smaak.
Ze is veel rustiger, soepeler, slanker zonder spierverlies en koeler in haar gedrag geworden. Omdat we regelmatig lange ritten maken en ik haar dan na zo,n rit wat extra wil geven, gaf ik haar een schep krachtvoer. Maar sinds een paar weken schrikt ze vaker en wil dan uitbreken. Mogelijk komt dit door incidenteel toedienen van krachtvoer waar veel suikers inzitten. Ik ben geadviseerd om haar nu Metazoa hp23 bij te gaan voeren om haar vitamine, mineralen en eiwit beter in balans te houden. Ik ben reuze benieuwd, maar gezien mijn goede ervaring met de brox heb ik er alle vertrouwen in.
Janet

Vermindert eczeem

Toen ik mijn merrie kreeg in oktober van vorig jaar was ze extreem dik en had ze bijna geen manen meer over. Vanaf toen ben ik Metazoa gaan voeren. Ze is vanaf dat moment erg afgevallen, haar manen zijn enorm aan gegroeid en haar vacht glimt.
Ik ben erg blij met dit product wat dit voor mijn merrie heeft gedaan.
Ook heb ik een oude merrie waar aan ik dit voer, zij blijft goed in conditie deze gehele winter. Tip wat ik heb gedaan is voor mijn oude merrie het even te laten weken in water.Goedkoop, verminderd eczeem, gezond en ze hebben ook snoepjes vorm dit is makkelijk te geven.
Nina

Eindelijk heb ik het juiste voer

Mijn paarden en pony’s krijgen sinds een jaar Metazoa Superfit Broxxx met een handje Luzerne. Van mijn kant alleen maar lof over dit product! Na jaren allerlei producten geprobeerd te hebben, ben ik eindelijk klaar met mijn zoektocht naar het juiste voer. Je ziet tegenwoordig door de bomen het bos niet meer met alles wat er op de markt is.
Mijn (voorheen) standaard te zware en nerveuze merrie is veel gelijkmatiger geworden in gedrag, ze is ontzettend tevreden geworden. Zij is in een langzaam tempo afgevallen en heeft er een prachtige gladde vacht aan over gehouden. Mijn oude merrie is juist mooi op gewicht gebleven in de winter en heeft tevens een prachtige vacht. Ook zij is qua gedrag veel kalmer geworden. Overigens betekend dat niet dat ze minder energie hebben, dat hebben ze genoeg. Ons sportpaard dat snel afvalt krijgt het ook, en die krijgt alleen wat extra’s voor zijn spieren. Onze kleinste pony kunnen we met een gerust hart de Metazoa geven naast het hooi/voordroog zodat ook zij niet ontploft qua omvang en power. Ze eten het allemaal graag. Wat wel even wennen is, is de hoeveelheid die gegeven wordt. Maar dat went snel. Wel belangrijk is dat de basis, het ruwvoer van goede kwaliteit is! En dat ze dit (bijna) onbeperkt tot hun beschikking hebben. Hele verschillende type paarden en pony’s dus, maar zulke goede resultaten stuk voor stuk. Bij mij komt er geen ander voer meer in huis! Overigens heb ik ook de Snaxxx in huis, daarmee geven we ze regelmatig een extraatje.
Jans

Ruim 100 kilo afgevallen

Mijn ijsco krijgt het nu al 2 jaar met veel succes. Hij was veel te zwaar en is door Metazoa en een aangepast voederpatroon een dikke 100 kilo afgevallen. Ik ben er erg blij mee en mijn vriendje eet het nog elke dag erg smakelijk. Hij krijgt er elke avond een handje stofvrije luzerne door om lekker lang te kauwen en voldoende speeksel aan te maken. De snoepjes? Favoriet! Hij is mooi, blij en lichtvoetig! Top spul..Metazoa!

Anja van der Sluijs

Wat is jouw ervaring met Metazoa?

Verplicht veld

(wordt zichtbaar op de site )
Optioneel

Door op 'Voeg toe' te drukken ga je ermee akkoord dat Metazoa jouw ervaring publiceert.