Melanie de Jong voert Metazoa

Melanie de Jong rijdt met haar paard Stunner endurancewedstrijden onder de naam Team Palomino Power.

Stunner staat nu ruim een jaar op een granen-loos dieet en krijgt alleen producten van Metazoa.

Melanie geeft SuperFit Broxxx, grove luzerne Hp 23 en de Snaxx en is tot nu toe heel tevreden over deze combinatie. “Drie jaar geleden had Stunner brokkelhoeven en allerlei gezondheidsklachten. Sinds ik Metazoa voer is ze erg opgeknapt. Ik merk dat ze echt fit en vrolijk is. Ze is rustiger in haar gedrag. Maar ze heeft niet minder energie in haar werk. Tijdens de endurance trainingen is ze oplettend, werkwillig en energiek. Ze eet veel rustiger, en neemt nu gewoon rustig haar tijd om alles op te eten ipv alles naar binnen te proppen. Ook zie ik dat haar mest veel meer structuur heeft. Daarnaast is ze ook iets afgevallen en ziet ze erslank en afgetraind uit.” Zegt Melanie. Afgelopen zomer hebbben Melanie en Stunner hun eerste klasse 3 gereden, 85 km in 2 dagen. Metazoa is blij met dit resultaat en wenst Team Palomino Power veel succes!

DSC_0655

DSC_0641